A-
A+
Palaa takaisin näköislehteen
Olli Pehkonen sekä Timo ja Elise Aulen vastaanottivat Seinäjoen yrittäjäpalkinnot.
Seinäjoen Yrittäjät
Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
Olli Pehkosen luotsaama Päivölän Cittari ja Aulenin perheen legendaarinen El Cebo saivat Seinäjoen Yrittäjien Vuoden Yritys 2020 -palkinnot.
35 vuotta sitten perustettu legendaarinen pikaruokapaikka Kebab-Pizzeria El Cebo on pitänyt pintansa ja säilyttänyt suosionsa ruoka- ja ravintolamaailman myllerryksessä.
Kauppakadulla toimivaa El Ceboa luotsaa Aulenin perhe, eli ravintolatoiminnasta vastaava Timo Aulen, hänen vanhempansa Elise ja Olavi Aulen ja sisko Satu Aulen-Kujala. Paikka on ollut heidän omistuksessaan 1.12.2000 lähtien, eli tasan 20 vuotta.
Ravintolasta tuli Timolle vakituinen työpaikka. Elise hoitaa Timon rinnalla yrityksen hallintoa.
Timo uskoo El Cebon menestyksen salaisuuden löytyvän kebablihasta ja kastikkeista, jotka valmistetaan omilla, itse kehitetyillä aidoilla ja alkuperäisillä resepteillä. Tarjonta on laajentunut muun muassa pizzoihin ja rullakebabeihin.
Ravintolassa käy myös paljon entisiä pohjalaisia, jotka kotiseudulle tullessaan suuntaavat ensitöikseen tuttuun ravintolaan kebabille.
Suomen vanhimpiin kebab-ravintoloihin kuuluva El Cebo työllistää Timon lisäksi vakituisesti viisi henkilöä. Palkinto ilahduttaa yrittäjää erittäin paljon.
– Tuntuu hienolta, että meitä arvostetaan, tällaisen tunnustuksen saaminen motivoi. Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
K-Citymarket Päivölässä kauppiaan persoona on vahvasti pelissä mukana. Kauppa on saanut tunnustusta myös oman ryhmän sisällä.
Olli Pehkosen kauppiasura alkoi Alavuden K-Supermarketissa, jota hän luotsasi yhdeksän vuotta ennen kuin siirtyi Seinäjoelle Päöivölän Cittarin kauppiaaksi vappuna 2019.
Asiakkaiden palveleminen on aina ollut Ollille kaikki kaikessa. Hän koettaakin järjestää työnsä niin, että ehtii myös kaupan puolelle asiakkaiden pariin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.
– Kyllä se on aina viikon kohokohta, kun pääsee tapaamaan asiakkaita, toteaa kauppias, joka hyödyntää tehokkaasti sosiaalista mediaa. Kauppa on saanut monilla sometempauksillaan paljon peukutuksia.
– Jo Alavudella taisimme olla ensimmäisiä ruokakauppoja, jotka alkoivat käyttää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Haluamme olla asiakkaiden tavoitettavissa ja saatavilla, ja somen kautta se onnistuu.
Olli on päättänyt tehdä K-Citymarket Päivölästä maakunnan parhaan ruokakaupan. Uusia työtapoja onkin otettu käytäntöön, ja kaupan ilme on muuttunut. Remontti jatkuu taas vuodenvaihteen jälkeen.
– Kyllähän tällainen tunnustus vetää nöyräksi, toteaa Olli ja kertoo omistavansa palkinnon koko 50 hengen työporukalleen, joka on tänä koronavuotena joutunut venymään uskomattomiin ponnistuksiin.
Palaa takaisin näköislehteen
Ajankohtaista
Kysely
uusimmat
Kuvagalleria
A-
A+
Palaa takaisin näköislehteen
Olli Pehkonen sekä Timo ja Elise Aulen vastaanottivat Seinäjoen yrittäjäpalkinnot.
Seinäjoen Yrittäjät
Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
Olli Pehkosen luotsaama Päivölän Cittari ja Aulenin perheen legendaarinen El Cebo saivat Seinäjoen Yrittäjien Vuoden Yritys 2020 -palkinnot.
35 vuotta sitten perustettu legendaarinen pikaruokapaikka Kebab-Pizzeria El Cebo on pitänyt pintansa ja säilyttänyt suosionsa ruoka- ja ravintolamaailman myllerryksessä.
Kauppakadulla toimivaa El Ceboa luotsaa Aulenin perhe, eli ravintolatoiminnasta vastaava Timo Aulen, hänen vanhempansa Elise ja Olavi Aulen ja sisko Satu Aulen-Kujala. Paikka on ollut heidän omistuksessaan 1.12.2000 lähtien, eli tasan 20 vuotta.
Ravintolasta tuli Timolle vakituinen työpaikka. Elise hoitaa Timon rinnalla yrityksen hallintoa.
Timo uskoo El Cebon menestyksen salaisuuden löytyvän kebablihasta ja kastikkeista, jotka valmistetaan omilla, itse kehitetyillä aidoilla ja alkuperäisillä resepteillä. Tarjonta on laajentunut muun muassa pizzoihin ja rullakebabeihin.
Ravintolassa käy myös paljon entisiä pohjalaisia, jotka kotiseudulle tullessaan suuntaavat ensitöikseen tuttuun ravintolaan kebabille.
Suomen vanhimpiin kebab-ravintoloihin kuuluva El Cebo työllistää Timon lisäksi vakituisesti viisi henkilöä. Palkinto ilahduttaa yrittäjää erittäin paljon.
– Tuntuu hienolta, että meitä arvostetaan, tällaisen tunnustuksen saaminen motivoi. Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
K-Citymarket Päivölässä kauppiaan persoona on vahvasti pelissä mukana. Kauppa on saanut tunnustusta myös oman ryhmän sisällä.
Olli Pehkosen kauppiasura alkoi Alavuden K-Supermarketissa, jota hän luotsasi yhdeksän vuotta ennen kuin siirtyi Seinäjoelle Päöivölän Cittarin kauppiaaksi vappuna 2019.
Asiakkaiden palveleminen on aina ollut Ollille kaikki kaikessa. Hän koettaakin järjestää työnsä niin, että ehtii myös kaupan puolelle asiakkaiden pariin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.
– Kyllä se on aina viikon kohokohta, kun pääsee tapaamaan asiakkaita, toteaa kauppias, joka hyödyntää tehokkaasti sosiaalista mediaa. Kauppa on saanut monilla sometempauksillaan paljon peukutuksia.
– Jo Alavudella taisimme olla ensimmäisiä ruokakauppoja, jotka alkoivat käyttää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Haluamme olla asiakkaiden tavoitettavissa ja saatavilla, ja somen kautta se onnistuu.
Olli on päättänyt tehdä K-Citymarket Päivölästä maakunnan parhaan ruokakaupan. Uusia työtapoja onkin otettu käytäntöön, ja kaupan ilme on muuttunut. Remontti jatkuu taas vuodenvaihteen jälkeen.
– Kyllähän tällainen tunnustus vetää nöyräksi, toteaa Olli ja kertoo omistavansa palkinnon koko 50 hengen työporukalleen, joka on tänä koronavuotena joutunut venymään uskomattomiin ponnistuksiin.
Palaa takaisin näköislehteen
Ajankohtaista
Kysely
uusimmat
Kuvagalleria
A-
A+
Palaa takaisin näköislehteen
Olli Pehkonen sekä Timo ja Elise Aulen vastaanottivat Seinäjoen yrittäjäpalkinnot.
Seinäjoen Yrittäjät
Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
Olli Pehkosen luotsaama Päivölän Cittari ja Aulenin perheen legendaarinen El Cebo saivat Seinäjoen Yrittäjien Vuoden Yritys 2020 -palkinnot.
35 vuotta sitten perustettu legendaarinen pikaruokapaikka Kebab-Pizzeria El Cebo on pitänyt pintansa ja säilyttänyt suosionsa ruoka- ja ravintolamaailman myllerryksessä.
Kauppakadulla toimivaa El Ceboa luotsaa Aulenin perhe, eli ravintolatoiminnasta vastaava Timo Aulen, hänen vanhempansa Elise ja Olavi Aulen ja sisko Satu Aulen-Kujala. Paikka on ollut heidän omistuksessaan 1.12.2000 lähtien, eli tasan 20 vuotta.
Ravintolasta tuli Timolle vakituinen työpaikka. Elise hoitaa Timon rinnalla yrityksen hallintoa.
Timo uskoo El Cebon menestyksen salaisuuden löytyvän kebablihasta ja kastikkeista, jotka valmistetaan omilla, itse kehitetyillä aidoilla ja alkuperäisillä resepteillä. Tarjonta on laajentunut muun muassa pizzoihin ja rullakebabeihin.
Ravintolassa käy myös paljon entisiä pohjalaisia, jotka kotiseudulle tullessaan suuntaavat ensitöikseen tuttuun ravintolaan kebabille.
Suomen vanhimpiin kebab-ravintoloihin kuuluva El Cebo työllistää Timon lisäksi vakituisesti viisi henkilöä. Palkinto ilahduttaa yrittäjää erittäin paljon.
– Tuntuu hienolta, että meitä arvostetaan, tällaisen tunnustuksen saaminen motivoi. Palkinto ja kiitos kuuluvat myös henkilökunnalle.
K-Citymarket Päivölässä kauppiaan persoona on vahvasti pelissä mukana. Kauppa on saanut tunnustusta myös oman ryhmän sisällä.
Olli Pehkosen kauppiasura alkoi Alavuden K-Supermarketissa, jota hän luotsasi yhdeksän vuotta ennen kuin siirtyi Seinäjoelle Päöivölän Cittarin kauppiaaksi vappuna 2019.
Asiakkaiden palveleminen on aina ollut Ollille kaikki kaikessa. Hän koettaakin järjestää työnsä niin, että ehtii myös kaupan puolelle asiakkaiden pariin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.
– Kyllä se on aina viikon kohokohta, kun pääsee tapaamaan asiakkaita, toteaa kauppias, joka hyödyntää tehokkaasti sosiaalista mediaa. Kauppa on saanut monilla sometempauksillaan paljon peukutuksia.
– Jo Alavudella taisimme olla ensimmäisiä ruokakauppoja, jotka alkoivat käyttää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Haluamme olla asiakkaiden tavoitettavissa ja saatavilla, ja somen kautta se onnistuu.
Olli on päättänyt tehdä K-Citymarket Päivölästä maakunnan parhaan ruokakaupan. Uusia työtapoja onkin otettu käytäntöön, ja kaupan ilme on muuttunut. Remontti jatkuu taas vuodenvaihteen jälkeen.
– Kyllähän tällainen tunnustus vetää nöyräksi, toteaa Olli ja kertoo omistavansa palkinnon koko 50 hengen työporukalleen, joka on tänä koronavuotena joutunut venymään uskomattomiin ponnistuksiin.
Palaa takaisin näköislehteen
Ajankohtaista
Kysely
uusimmat
Kuvagalleria
PL 50
61301 Kurikka
puh (06) 4515 500, fax (06) 4515 532
Arja Hissa
050 551605
arja.hissa[a]kurikka-lehti.fi