Yrittäjän ääni kuuluviin ja näkyviin

Pohjalainen Yrittäjä on lehti, joka tavoittaa erinomaisesti kaikki yrittäjät Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Sivuilla 2 ja 3 Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät kertovat asioista, joista haluamme viestiä yli jäsenkuntamme.

Yrittäjille suunnattu laadukas lehti on viestinnän näkökulmasta loistava juttu, tiedotteet ja ilmoitukset löytävät perille jokaiseen yritykseen.

Juttuvinkit ovat tervetulleita myös jatkossa toimitukseen.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö, jonka tehtävänä on parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa Etelä-Pohjanmaasta ja Pohjanmaasta yrittäjyysmaakuntia.

Järjestöömme kuuluu noin 6300 yritystä 30 paikallisyhdistyksemme kautta.

Olen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja ja järjestösivujen (sivut 2 ja 3) päätoimittaja. Minut tavoittaa puhelimitse 050-66592 tai sähköpostilla minna.sillanpaa(at)yrittajat.fi

Minna Sillanpää
Toimitusjohtaja

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

--------------------------------------------------------------------------------

RPY toimii ja tiedottaa molemmilla kotimaisilla

Aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät toimii Pohjanmaan rannikkoseudulla, ja RPY:hyn kuuluu noin 1400 yritystä länsirannikon Suomen- ja Ruotsinkielisiltä alueilta. RPY:n paikallisyhdistykset ovat Vaasa -Vasa, Korsholm - Mustasaari, Vähäkyrö, Korsnäs, Malax ja Vörå.

RPY on perustettu vuonna 2005, ja on vakiinnuttanut asemansa ainoana Suomessa toimivana kaksikielisenä yrittäjien alueorganisaationa. RPY:n toimisto sijaitsee Vaasassa osoitteessa Raastuvankatu 12-14. Kaksikielisyys onkin helposti havaittavissa RPY:n konttorissa, jossa kuuluu sekä suomen - että ruotsin kieli. RPY tuottaa Pohjalainen Yrittäjä - lehteen ensimmäisen aukeaman RPY:n alueella julkaistavassa lehdessä.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

Kust-Österbottens Företagare

Valtakunnalliset Yrittäjä-lehdetAJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä yrittämisessä on parasta?
vapaus
hyvä toimeentulo
elämäntapa
saan jatkaa vanhempieni työtä
jatkuvat haasteet

KUVAGALLERIA