Sami ja Antti Nisulan mukaan lankasahauslaitteet sahaavat itsekseen joskus lähes 10-16 tuntia vuorokaudessa. Lyhyemmät ajot tehdään päiväsaikaan ja pidemmät ilta- ja yöaikaan.

Nopeudella onkin ratkaiseva merkitys, kun valitaan tekijää kiireiselle työlle

13.09. 16:45

0 💬

Korkealaatuiseen lankasahaukseen erikoistunut Nisula Oy on yksi ABB:n alihankkijoista. Maalahtelaisyritys ei kuitenkaan tee perinteistä alihankintaa, vaan sen erikoisosaamista ovat leikkaintyökalut, joita käytetään moottoreiden valmistuksessa ABB:n eri yksiköissä Suomessa ja maailmalla.

FitFactory liikuttaa Alajärvellä

06.06. 00:00

0 💬

Kyllä Alajärvellä kelpaa asua: hieno kauppakeskus keskellä kylää ja siellä muiden palveluiden lisäksi vielä komea kuntosali, joka on auki lähes kellon ympäri.

Kova into työntekoon

05.06. 00:00

0 💬

Soinissa toimiva Forest M Anttila on erikoistunut maanrakennus- ja puunkorjuu-urakointiin sekä metsänhoitopalveluihin. Toiminimen takaa löytyy 21-vuotias Matias Anttila.

It-insinööristä tuli ihmisten auttaja

05.04. 00:00

0 💬

Tietoliikenneinsinööri Antero Högander ei kovin mielellään muistele 2000-luvun alun it-huumaa, aikaa, jolloin hän matkusteli erilaisten ohjelmistoprojektien perässä pitkin maailmaa. Asiakkaat olivat pankkeja ja suuria sijoittajia. Työtä riitti, päivät olivat pitkiä, nuori uraohjus tarttui kaikkiin tilaisuuksiin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Mikä yrittämisessä on parasta?
vapaus
hyvä toimeentulo
elämäntapa
saan jatkaa vanhempieni työtä
jatkuvat haasteet

KUVAGALLERIA